Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 28 mei 2011 @ 20:59 door Mies10 , 428 keer bekeken

7 mei: Cesar en ik

 

Hey allemaal,

 

7 mei was het zover: ik mocht Cesar ontmoeten! Bij aankomst moesten ik nog even buiten wachten en wie kwam daar in een dikke Amerikaanse auto aanrijden? Jawel! Cesar! Eerste gedachte: jeetje wat is hij klein in het echt! Haha, klein maar heel aardig. Hij zwaaide naar ons en liep vervolgens door.

 

Samen met mijn moeder en nog 13 andere mensen wachtten wij in een kamer in de HMH op Cesar's komst. Bij binnenkomst gaf hij ons eerst allemaal een hand en vervolgens mochten we met hem op de foto, dingen laten signeren en een kort praatje houden. Cesar is een hele lieve, charmante, elegante en verlegen man. Hij vertelde dat hij helaas weinig van Europa had kunnen zien, maar dat hij via de mensen de landen leerde kennen. Tot op heden had hij het erg naar zijn zin.
Na een minuut of 10 moest Cesar er weer vandoor en konden wij de zaal betreden.

 

De show zelf was geweldig: zeer humoristisch, interessant, leerzaam en vol demo's. De vragensessie na de show was zeer onderhoudend en ook intiem, aangezien Cesar op de rand van het podium ging zitten - samen met zijn zoon - en er slechts 200 man publiek bij was.
De show op 8 mei was wederom geweldig, al moet ik eerlijk bekennen dat Cesar op de 7de nog meer op dreef was. Na deze show heb ik hem nogmaals mogen ontmoeten bij de artiesteningang, waar hij ook een hele korte sessie met een vrouw en haar hond uit Oostenrijk had. Heel bijzonder om mee te maken.

 

Al met al dus een geweldig weekend met een geweldige man in de hoofdrol!Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.