Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 03 mei 2011 @ 15:15 door Mies10 , 409 keer bekeken

Meet en Greet!

 

Hey allemaal,

 

Vandaag heb ik te horen gekregen dat ik de Meet & Greet met Cesar heb gewonnen!

 

Uiteraard ben ik daar ontzettend blij mee en dankbaar voor. Het is een enorme persoonlijke opsteker. Ik zal mijn uiterste best doen 'to do you all (alle Cesar fans) proud'.

 

Hoewel deze club is opgericht als onderdeel van een wedstrijd, ga ik absoluut door met het verstrekken van informatie, foto's, video's en quotes op deze club. Ik hoop tevens dat dit een mooie, levendige club zal worden!

 

Lieve leden, dank voor jullie support en hopelijk tot snel op het forum!

 

Als er belangstelling is, zal ik na de Meet & Greet een klein verslagje schrijven over mijn belevenissen!

 

Groeten,
Beheerder CesarsPackReacties

  • Sandra-B
    zondag 8 mei 2011, 10:42
    Hoi Beheerder van Cesar's pack, Gefeliciteerd met je meet and greet. Ik had zelf ook een club opgezet om er een te kunnen winnen. Maar omdat het mij niet is gelukt, wil ik wel graag van jou horen hoe het was!! Groetjes, Sandra (van de club: Wees kalm en assertief!)

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.